EBSEN, Jep Jessen
Bodel
EBSEN, Marcor Jepsen
HANSDATTER, Mett
MARCORSDATTER, Bodel
(omkr. 1721-1794)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. MADSEN, Hans

2. JESSEN, Hans

MARCORSDATTER, Bodel

  • Født: omkr. 1721, "Østre Overgård", Barsmark, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt
  • Ægteskab (1): MADSEN, Hans omkring 1737
  • Ægteskab (2): JESSEN, Hans
  • Død: 31.01.1794, "Vestre Blåsholm", Stollig, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt i en alder af ca. 73 år
  • Begravet: 07.02.1794, Løjt Kirkegård, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt

punkttegn   Et andet navn for Bodel var EBSEN, Bodel.

Billede

punkttegn  Notater:

Død: Side 415+416. Bodel Hanses af Blåsholm, var født i Barsmark, hendes fader var boelsmand Marcor Ebsen, moderen Mett Marcors, født Hanses. Var to gange gift, først med boelsmand Hans Matzen i Blåsholm, havde med ham 3 sønner, hvoraf den ældste er død, de to andre var Marcor Hansen af Blåsholm, og af ham er der 6 børnebørn, Bodel, Hans, Mads, Jep, Botille og Kirstine, den ældste, nemlig Bodel, er gift med boelsmanden Hans Tornmand i Kirkeby, og af hende er der tre børnebørns børn, nemlig Hans, Caren og Peder, alle umyndige, den anden endnu levende søn er Peder Hansen vulgo Ebsen i Skadesgård og af ham et barnebarn ved navn Hans. Anden gang var hun gift med boelsmanden Hans Jessen i Blåsholm, som døde den 1. januar. Ham har hun født 6 børn, hvoraf 5 er døde, en datter, som er Marcor Christensens hustru i Blåsholm, nemlig Mett, lever, og af hendes afdøde datter Maren, som var gift med Christen Rytter i Klosteret, lever 5 børnebørn, Sindet, Bodel, Jep, Maren og Ellen, af hvilke fire er ugifte, den ældste, Sindet, er gift med Marcor Nissen i Nørgaden i Kirkeby. Hun døde i en alder af 72 år.

Billede

punkttegn  Om :

• FT-1769, 01.02.1769, Stollig By, Løjt Sogn, gård.


Billede

Bodel blev gift med Hans MADSEN, søn af Mads HANSEN og Jahan PEDERSDATTER, omkring 1737. (Hans MADSEN blev født på "Østre Blåsholm", Stollig, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt og døde omkring 1749 på "Østre Blåsholm", Stollig, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt.)


Billede

Bodel blev derefter gift med Hans JESSEN, søn af Jes HANSEN og Maren ELLBIERG. (Hans JESSEN blev født omkring 1717 på "Vestre Blåsholm", Stollig, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt, døde den 01.01.1794 på "Vestre Blåsholm", Stollig, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt og blev begravet den 08.01.1794 på Løjt Kirkegård, Løjt Sogn, Rise Herred, Åbenrå Amt.)




Hjem | Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 08.03.2024 med Legacy 9.0 fra MyHeritage; indholdsophavsret og vedligeholdelse af bellevue250(snabela)gmail.com